Activiteitenplein

In het midden van de beurshal is een speciaal ingericht Activiteitenplein aanwezig. Op dit gezellige plein worden diverse demonstraties en workshops aangeboden. Deelnemen kan de gehele dag en is erg leuk en leerzaam.

 

Mulithobby gaat dit weekend weer lekker stempelen met mooie Hobby Art stempels.

Wisten jullie dat je heel goed kunt stempelen op canvas en daarna inkleuren met Distress Inkt en een waterpen? Het resultaat is schitterend!

Op de beurs kun je kiezen uit 4 kerstvoorbeelden, maar zij hebben er nog meer gemaakt om je te inspireren, van landschapjes tot stillevens. Leuk om zelf te houden, maar zeker ook leuk om weg te geven met de feestdagen!

De bezoek het Activiteitenplein en schuif voor ongeveer 30 minuten gezellig aan.
En wanneer je tot aankoop overgaat is deze Make & Take helemaal GRATIS!

Kijk voor meer informatie over Multihobby op www.multihobby.nl

Creatief Atelier Stoer

Op het Activiteitenplein verzorgt Creatief Atelier STOER een kerstworkshop. Met natuurlijk materiaal, kerstballen, een lichtsnoer en verschillende originele accessoires maak je een kerstdecoratie die zeker tot en met Kerst een blikvanger in je interieur zal zijn.

Kijk voor meer informatie over Creatief Atelier STOER op www.atelierstoer.nl

Crea Loekie/ SuuS Producties

Crea Loekie en SuuS Producties verzorgen twee activiteiten op het plein.
Een sfeerlichtje van papier die zowel met of zonder borduur werk gemaakt kan worden. In het midden kan een lichtje op batterijen geplaatst worden.
Bisconie borduren, je kan kiezen uit een Kerstman, Flappie de konijn, kiwi de pinguïn(sleutelhanger), een orka en woutje pinguïn met must.