Het kabinet heeft op dinsdag 3 november de maatregelen rond de bestrijding van het coronavirus verder aangescherpt. Voor doorstroomlocaties – zoals ook De Broodfabriek gekenmerkt is door de veiligheidsregio – houdt dat in dat per direct de deuren voor ten minste twee weken gesloten blijven.

Annuleringen beurzen en evenementen resterende maanden 2020
De afgelopen twee maanden hebben wij als organisatie een aantal beurzen – in aangepaste vorm – kunnen organiseren en accommoderen. Door de nieuwe maatregelen met betrekking tot het coronavirus komen de beurzen, die gepland staan in november en december, helaas te vervallen.

Wat gebeurt er met uw aangekochte ticket(s)?
Geen zorgen, wij schuiven uw aangekochte ticket(s) automatisch door naar de eerstvolgende editie. U hoeft hier geen actie voor te ondernemen. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een informatiebericht.

Let op: Wij zijn telefonisch beperkt bereikbaar, daar wij voornamelijk van thuis uit werken. Heeft u vragen? Stel deze gerust via het volgende e-mailadres creaweekend@de-broodfabriek.nl.

Wij danken u bij deze hartelijk voor uw begrip en wensen u en uw dierbaren voor nu veel gezondheid toe. Uiteraard hopen wij u in 2021 weer te mogen ontvangen als bezoeker op het Crea Weekend.