Het KeraCoat Creatie Plein is het nieuwe, creatieve, plein op het Crea Weekend! Schuif hier aan voor de leukste workshops. Het plein is gelegen in het midden van de beurs.

Wat is KeraCoat?

KeraCoat is een verharder, lijm en vernis/verf. Het maakt allerlei absorberende materialen zoals textiel, papier etc hard. Het is een poly vinyl acryl, hierdoor heeft het een groot lijmend vermogen. Ook kan (transparante) KeraCoat gebruikt worden als vernis, door pigmenten die worden toegevoegd is het enorm dekkend.

Wat is er allemaal te doen op het plein?

Maak een sneeuwpoppen schilderij, Xmas letters, een “roestig vaasje” of “Wieber”.

Schrijf je hier in voor de workshops.
Bij de inschrijving wordt een aanbetaling gerekend, dit wordt verrekend bij de workshop. Of schuif aan indien er nog plaats is!


Een sneeuwpoppen schilderij

Kom helemaal in de winter sfeer en maak een canvas van 25x30cm met sneeuwpoppen van tempex. Dit is mogelijk in verschillende kleuren.
Prijs: €20,00
Duur: 60 minuten
Schrijf direct in

 

 


Xmas

Maak letters van tempex 15x50x5 cm. Dit maak je met de frescotechniek, versier je met ijslandsmos en seizoensmaterialen. Het is ook mogelijk het te versieren met lampjes! Maak alvast mooie decoratie voor in huis met deze kerstletters, de kerstsfeer is niet te missen!

Prijs: €15,00 zonder lampjes en €17,50 met lampjes
Duur: 45 minuten
Schrijf direct in


“Roestig vaasje”

Bewerk een vaasje met touw en structuurpoeder. Kleur het in roestkleuren.
Prijs: €5,00 of €7,50 (diverse maten)
Duur: 30 minuten
Schrijf direct in

 

 


“Wieber”

Je gebruikt een tempexvorm van 25×25 en maakt gebruik van de frescotechniek en structuurpoeder op standaard. Zwart wit met gekleurde blokjes.
Prijs: Gratis
Duur: 60 minuten
Schrijf direct in