Alle planner-kenners staan bij elkaar op de beurs in het Planners Café.
Bekijk hier de standhouders én de workshops die worden aangeboden.

Calime Create

Bullet Journal workshop + Creatief in je Bullet Journal
https://www.calimecreate.com/

Back to Basic – Bullet Journal workshop

Vrijdag, zaterdag en zondag om 10:30 uur

Bullet Journals worden steeds populairder. Waarschijnlijk heb je al voorbeelden voorbij zien komen op Facebook, Instagram of Pinterest. Vaak zijn hele mooie en creatieve pagina ́s, maar zien ze er

intimiderend uit en zijn lang niet altijd representatief voor wat een Bullet Journal werkelijk is. Dat maakt dat veel mensen niet weten hoe ze moeten beginnen, vinden dat ze niet creatief genoeg zijn en/of bang zijn om pen op papier te zetten. Dat is ontzettend jammer want het is eigenlijk een heel simpel systeem waar je helemaal niet creatief voor hoeft te zijn.

Een Bullet Journal is een agenda, takenlijst en nog veel meer, allemaal overzichtelijk in 1 boekje. Het is een systeem om alle informatie die je binnenkrijgt en in je hoofd blijft zweven, uit je hoofd te halen zodat je het los kunt laten en later kunt structureren.

Ben jij zoals ik en verlies jij makkelijk het overzicht van wat er allemaal op je bordje ligt? Maak jij graag lijstjes die overal rondslingeren en dus onvindbaar zijn als je ze nodig hebt? Heb je behoefte aan meer structuur en rust in je hoofd? Dan is deze workshop iets voor jou!

Wat gaan we doen:

Tijdens de workshop maak je kennis met de basismethode zoals deze is opgezet door Ryder Carroll. Ik leer je:

* Uit welke basis onderdelen een Bullet Journal bestaat
* Hoe al die onderdelen samenwerken
* Hoe die onderdelen jou kunnen helpen om georganiseerd te blijven
* Hoe jij je hoofd leeg kunt maken en die informatie kunt structureren

Ik geef je tips, laat voorbeelden zien en je gaat natuurlijk ook alvast zelf aan de slag. Gedurende de

workshop is er continu de mogelijkheid om vragen te stellen, algemeen of specifiek voor jouw situatie. En het mooie is, de workshop is voor iedereen toegankelijk, je hoeft niet te kunnen tekenen of handletteren.

Wat krijg je van mij:
Je krijgt van mij een boekje me

t daarin naslagwerk en ruimte om zelf te kunnen oefenen. Heb je al een Bullet Journal waar je in wil gaan werken, neem deze dan zeker mee! Heb je nog geen Bullet Journal dan kun je een Journal bij mij bestellen.

Wat kost het:
De workshop duurt ongeveer 60 minuten en kost 10 euro per persoon, inclusief het gebruik van materiaal.

Starterspakket:
Heb je nog geen Bullet Journal en wil je naast de workshop ook een Journal bij mij bestellen? Kies dan voor het starterspakket en ontvang een Calime Create A5 spiraal Journal met grid of dot grid , een Staedtler Triplus Fineliner en een potlood.

De workshop inclusief het starterspakket kost 20 euro.

Creatief in je Bullet Journal

Vrijdag, zaterdag en zondag om 13:00 en om 15:00 uur.

Om te beginnen met je Bullet Journal en de Bullet Journal methode heb je natuurlijk een Journal en een pen nodig. Voor de basis is dat genoeg, maar in deze workshop gaan nu een stapje verder. Er is zo veel meer wat je met je Bullet Journal kunt doen dan alleen maar basis plannen. Voor veel mensen is het ook een creatieve uitlaatklep waarin ze niet alleen hun hoofd leeg kunnen maken qua planning, maar door het creatieve aspect is het een perfecte manier om even tijd voor jezelf te nemen. Ook als je niet all out wil gaan is het leuk om je journal hier en daar wat kleur te geven. Met een paar simpele doodles en banners ziet alles er meteen een stuk vrolijker uit.

Wat gaan we doen:
Tijdens de workshop maak je kennis met een aantal mogelijkheden om je creativiteit in je Bullet Journal te verwerken. Ik leer je:
* Welke materialen je kunt gebruiken
* Hoe je headers en banners kunt tekenen
* Hoe je gebruik kunt maken van doodle iconen
* Hoe je handlettering kunt gebruiken in je journal
* Hoe je al het bovenstaande op een creatieve manier in je layouts kunt verwerken

Ik geef je tips, laat voorbeelden zien en je gaat natuurlijk ook alvast zelf aan de slag. Gedurende de workshop is er continu de mogelijkheid om vragen te stellen.

Wat krijg je van mij:
Je krijgt van mij een boekje met daarin naslagwerk en ruimte om zelf te kunnen oefenen. Heb je al een Bullet Journal, neem deze dan zeker mee! Heb je nog geen Bullet Journal dan kun je een Journal bij mij bestellen.

Wat kost het:
De workshop duurt ongeveer 90 minuten en kost 15 euro per persoon, inclusief het gebruik van materiaal.

Starterspakket:
Heb je nog geen Bullet Journal en wil je naast de workshop ook een Journal bij mij bestellen? Kies dan voor het starterspakket en ontvang een Calime Create A5 spiraal Journal met grid of dot grid , een Staedtler Triplus Fineliner en een potlood.

De workshop inclusief het starterspakket kost 20 euro.

Crea Studio

Workshop Project Life/Memory Keeping
https://www.crea-studio.nl/

Workshop Project Life/Memory Keeping €7,50 – elke dag van 10:30 uur tot 11:30 uur:

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met Project Life/Memory Keeping en gebruiken daarvoor de nieuwste collecties! Het gebruik van Simple Stories 6×8 pocket pages is inbegrepen. Liever aan de slag met je eigen pocket pages of in je memory planner? Dat kan natuurlijk ook! Wij nemen ponzen voor de Happy Planner (micro t/m big) en ringband planners (pocket t/m A5) mee. Nog niet bekend met Project Life/Memory Keeping?

Geen probleem! Het is super leuk, simpel en we helpen je natuurlijk graag opweg. Vergeet niet om leuke foto’s mee te maken voor op je pagina!

Workshop mini album Pasen €7,50 – elke dag van 14:00 uur tot 15:00 uur: Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het maken van een mini album voor Pasen in de vorm van een paashaas! We gebruiken de spiksplinternieuwe Hip Hop Hooray collectie van Simple Stories voor een fris en vrolijk resultaat. Laat de Paasdagen maar komen, want jouw mini album hoeft alleen nog te worden gevuld met de mooiste herinneringen! De workshop is geschikt voor alle leeftijden; leuk dus om bijvoorbeeld als

moeder en dochter samen te doen. Nog nooit een mini album gemaakt? Geen probleem! Het is super leuk, simpel en we helpen je natuurlijk graag opweg.

Een plekje kan, voor beide workshops, via deze link gereserveerd worden: https://www.crea-studio.nl/c-4427932/workshops-beurzen/

Crystalhelder

Er zijn verschillende producten te vinden bij mijn kraam.
Onder andere kaarten met verschillende designs erop die ik zelf heb getekend.
Er liggen ook paperclips. De optie om je eigen paperclip samen te stellen is er ook weer. Of een leuke plannercharm om je planner mee op te vrolijken!

De Groene Ballon

Workshop: Tangle-tekenen
Deze manier van tekenen is superleuk én iedereen kan het!
Maak tijdens de workshop van Atelier de Groene Ballon kennis met tangle-tekenen en ervaar hoe fijn het is om hun zelf ontworpen tangle-kaarten met een fineliner vol te doedelen. Verzin zelf leuke patroontjes of laat je inspireren door de vele voorbeelden en maak er wat moois van!

Design by Noela

demonstratie met de Cricut machines
https://www.designbynoela.nl/

Verkoop van Cricut machines en materialen

Julia Woning (vrijdag 3 april)

Demonstratie dikkedames schilderijen
https://www.juliawoning.com/

Op vrijdag 3 april komt Julia Woning demonstreren. Bekend van haar dikkedames schilderijen en kleurboeken, laat zij op vrijdag zien hoe je een leuke art journal pagina kunt maken. Ze gaat aan de slag met diverse stencils, stempels van haar eigen lijn Pronty Crafts by Julia Woning en de Derwent kleurmaterialen. Julia neemt ook haar eigen geschreven en geïllustreerde boeken mee: kleur technieken, creatieve teken technieken en workshop panpastel boeken. Kom gerust lang aan haar tafel, stel je kleur vraag of kijk hoe zij prachtige creaties maakt.

Kri-eet

Handletteren is niet meer weg te denken.

Ook zo leuk om in combinatie te gebruiken. We gaan een mooie afbeelding maken op geschept papier en daar een mooie tekst bij handletteren.
Het strakke van de tekening en tekst met het speelse van het geschept papier. De resultaten zijn geweldig.

Kosten € 3,50

Doorlopend de hele dag

Reserveren kan via de site kri-eet.nl en op inloop

Lady Falcon

De workshop van Lady falcon: Workshop Junk Journal maken

Journalen is een goede manier om te onthaasten en je gedachten rustiger en op een rijtje te krijgen. Schrijven en creatief bezig zijn met papier werkt heel ontspannend. Het maken van een Junk Journal is een eenvoudige manier om deze twee activiteiten te combineren en creatief zonder performance stress bezig te gaan met journallen.

Het fijne aan Junk Journallen is dat er geen regels zijn en je dus kunt doen wat je wilt. Niets moet en alles mag. Het is daarom ook heel geschikt voor mensen met drempelvrees of beginners op journal gebied.

We gaan een een Junk Journal insert voor een Travelers Notebook maken. De maat mag je zelf bepalen, zodat je hem in je eigen TN kunt doen. De workshop kit bevat alle materialen nodig om de insert te maken en we hebben allerlei extra spulletjes bij ons om de insert te decoreren, mocht je dat willen.

We hebben een aantal voorbeelden liggen van Junk journals, gevuld en ongevuld om je op gang te helpen en Monique, auteur van het blog LadyFalconTravelers.com, zal je begeleiden en assisteren.

De workshop kost 5 euro voor de start kit en duurt ca een half uur. Je kunt vrij aanschuiven zodra er plek is.

LovedByGaby

today markers / kaftjes maken / washi kaartjes maken
https://www.lovedbygaby.com/

Workshop today markers

Kom gezellig een today markers maken voor in je planner. Voor in je ringplanner, traelers notebook of happyplanner het kan allemaal. We hebben diverse soorten scrappapier en die-cuts om het geheel naar je eigen smaakt e maken met hulp uiteraard.

Tijd: 10:00 – 12:00 uur
Kosten: €2,50

 

Workshop kaftjes maken

Of kom je liever kaftjes voor je travelers notebook of dividers maken en decoreren, ook dat kan. Met scrappapier, die-cuts, stansjes, stempels en inkt kan je ze helemaal in je stijl maken wat bij jou planner past.

Tijd: 13:00 – 15:00 uur
Kosten: afhankelijk van wat de wens is.

 

 

Workshop washi kaartjes maken

De 3e mogelijkheid is om washi kaartjes te komen maken. Er staan transparante kaartjes en bakken met washi waar je samples van kan draaien. Per 3 kaarjtes.

Tijd: 16:00 – 17:00 uur
Kosten: €3,-

Ludiec

Stempelen in de Planners
http://www.ludiec.nl

Wij gaan stempelen in de Planners, We hebben weer een prachtige layouts bedacht..Simpel eenvoudig en mooi.
En je kunt een 1.5 uur durende workshop volgen voor € 17.50 op de beurs.
Aanmelden kan via www.ludiec.nl.

Hou je niet van planners dan geven wij een demo op de stand en werken veel op kraftpapier.
Laat je gezellig bij ons inspireren en geniet van alle mooie werkstukken..

Minkes Knutseltijd / Meaningful-Crafts

demonstratie van Meaningful-Crafts
https://www.knutsel-tijd.nl/

Meaningful-Crafts

“Punch and Connect all your Meaningful-Crafts 2-gether with Colorful Discs”

Ik kom uit met een nieuw merk, Meaningful-Crafts. Met basisproducten die je kunt gebruiken voor elke vorm van Scrapbooking, Card Making, planning, Bullet Journaling en/of Art journaling. Ik geef een demonstratie van de nieuwe producten van Meaningful-Crafts, waaronder de nieuwe 2 Connect Punch en de 2 Connect Discs.

We richten ons met de shop met name op mensen die alles voor hun planner in één shop willen kopen. We bieden dus een heel divers aanbod van spullen. Van hoezen tot charmes en van planners tot stickers. Eigenlijk alles wat met planners te maken heeft, hebben we in huis of proberen we te verkrijgen. Heb je bepaalde verzoeken; bijvoorbeeld een specifieke maat hoes of een charm geheel naar jou wensen? Vraag het gerust, dat soort opdrachten vinden we extra leuk om te doen. Deze beurs nemen we vooral stickers, pins en washi tape mee, heb je verzoek nummers of wil je een bestelling op de beurs ophalen? Stuur ons gerust een mail!