Beursinformatie

Opbouwtijden

 • Voor standhouders die alleen eigen standbouw hebben (dus zonder kraam) is er in overleg opbouw op een andere dag mogelijk. Neem hiervoor contact op met de organisatie via 070 – 307 59 14.
 • Donderdag 23 november: laad- en losterrein P3 van 09.00 – 17.00.
  Uw auto kan tijdens het opbouwen op het parkeerterrein blijven staan, u kunt niet naar binnen rijden met uw auto.
 • Voor aanhangwagens is er een (beperkte) ruimte in de hal gereserveerd waar u de aanhangwagen kunt laten staan tot het eind van de beurs. De aanhangwagen kan alleen handmatig of via onze servicemedewerker met de heftruck naar binnen gebracht worden – auto’s zijn niet toegestaan in de hal.
 • Vrijdag 24 november: laad- en losterrein P3 van 08:00 – 09:45.
  Uw auto kan niet blijven staan. Laden en lossen op P3 tegen een contante borgsom van € 20,-, zowel voor de aanhangwagen als voor de auto vragen wij een borgsom van €20,00 omdat beiden voor 09:45 uur van het terrein af moeten zijn. Hiervoor ontvangt u een borgkaart van de parkeermedewerker. De borgsom wordt teruggekeerd wanneer u vóór 09:45 P3 verlaat. Houd er s.v.p. rekening mee dat de parkeermedewerker geen geld kan wisselen. Om oponthoud bij het laad- en losterrein te voorkomen verzoeken wij u de contante borgsom van € 20,- gereed te hebben.
 • Zaterdag  25 november: laad- en losterrein P3 van 09:00 – 09:45.
  Uw auto kan niet blijven staan. Borgsysteem is hetzelfde als vrijdag.
 • Zondag 26 november: laad- en losterrein P3 van 09:00 – 09:45.
  Uw auto kan niet blijven staan. Borgsysteem is hetzelfde als vrijdag en zaterdag. In de omgeving rondom De Broodfabriek is er voldoende gratis parkeergelegenheid, ook kunt u gratis gebruik maken van parkeergarage P1 (Van Gijnstraat 16, Rijswijk).

Afbouwtijden

Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u vanaf 17:00 uur het laad- en losterrein P3 oprijden om af te bouwen.

Op vrijdag en zaterdag sluit de hal voor standhouders (via P3) uiterlijk om 18:00 uur.

Parkeren en routebeschrijving

In de omgeving rondom De Broodfabriek is voldoende gratis parkeergelegenheid. Tevens kunt u gratis parkeren in de parkeergarage tegenover De Broodfabriek P1. De ingang van deze garage vindt u aan de van Gijnstraat 16. Klik hier voor de routebeschrijving naar De Broodfabriek.

Deelnemersingang

De deelnemersingang voor exposanten is te vinden op laad- en losterrein P3 op de Lange Kleiweg (naast Monkey Town). Deze is tijdens beursdagen geopend tot 09:45.

NB: U kunt op vrijdag, zaterdag en zondag ook gebruikmaken van de hoofdingang van De Broodfabriek aan de Volmerlaan. De hal komt u dan via de zij-ingang aan de linkerkant binnen. Let op! Hier dient u bij binnenkomst uw polsbandje te laten zien.

Deze polsbandjes ontvangt u bij binnenkomst via P3 tijdens de opbouw op donderdag of vrijdagochtend. Aangezien wij de veiligheid van onze gasten en producten hoog in het vaandel hebben staan, willen wij goede controle hebben op wie er in- en uitlopen. Meld u dus bij binnenkomst bij de deelnemersingang en ontvang direct de polsbandjes. Daarnaast wordt er streng gecontroleerd bij de kaartcontrole, draag hem dus bij u wanneer u de hal verlaat.

Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is het mogelijk om een rolcontainer te gebruiken voor het in- en uitladen van goederen. Deze rolcontainers zijn verkrijgbaar aan de rechterkant van de deelnemersingang. Het gebruik hiervan is gratis. U dient de containers na gebruik weer terug te brengen op de buitenplaats waar de rolcontainers gestald staan. Tijdens de beurs, mogen er geen rolcontainers aanwezig zijn op de beursvloer.

Gereserveerde stoelen kunt u tijdens de opbouw bij de opbouwingang afhalen.  Indien u geen stoelen vooraf heeft gereserveerd maar deze toch wilt huren kunt u contact opnemen met de beursorganisator.

Horeca

Gedurende de opbouwtijden is er uitsluitend op donderdag gratis koffie en thee verkrijgbaar voor exposanten. Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn er diverse horecagelegenheden in De Broodfabriek aanwezig waarbij broodjes, snacks, zoetigheid en dranken gekocht en genuttigd kunnen worden.

Kramen

De afmeting van de kramen is 3 x 1 meter. Alle kramen zijn overkapt met rode luifeltjes. Indien u iets aan/achter de kraam wilt bevestigen dient dit met klemmen te gebeuren. Gebruik van nietjes, spijkertjes, plakband etc. is NIET toegestaan. De kramen zijn niet afgerokt. U dient zelf een kleed voor op de kraam mee te nemen, zorg ervoor dat het kleed tot aan de grond reikt aan de voorkant. Dit komt de uitstraling van de beurs ten goede.

Opslag/Schade

Mits afgedekt, kunt u van donderdag t/m zondag uw spullen laten staan. De Broodfabriek is echter niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging voor, tijdens of na de beurs. Ook zal de standhouder nimmer enige schadevergoeding of restitutie van de huursom kunnen eisen bij algemene overmacht of indien het gehuurde door brand of welke oorzaak ook geheel of ten dele onbruikbaar wordt, of indien men genoodzaakt is de beurs te moeten sluiten.

Afval

Het is ten strengste verboden om afval achter te laten op de kraam. Niet verkochte goederen dient u mee te nemen. Afval dient u zelf te deponeren in de daarvoor bestemde bakken op het laad- en los terrein (P3). Bij niet naleving wordt € 25,- servicekosten in rekening gebracht.

Huisdieren

Het is ten strengste verboden huisdieren in de hal toe te laten. Uitzondering zijn hulphonden.

Betaling

Het is niet mogelijk om uw factuur op de beurs te betalen. Wanneer er niet vooraf is betaald, heeft u geen toegang tot de beurs.

Muziek

Het is niet toegestaan om eigen muziek te draaien tijdens de beurs.

Met zijn allen gaan we er weer een prachtige editie van maken op 24, 25 & 26 november.
Mochten er vragen zijn, neem dan zeker even contact op.

Met vriendelijke groet,
Angèle van Leeuwen

Organisatie Crea Weekend
Telefoonnummer tijdens beursweekend: 06-23507171
(Dit nummer is alleen bereikbaar tijdens het beursweekend)