Kaartverkoop

Crea Weekend Rijswijk wordt opgesplitst in 2 tijdsblokken per dag. Tijdsblok A, 09:30 – 13:00 uur. Tijdsblok B, 14:00 – 17:30 uur. Voor aankomende editie is het ook mogelijk om een dagticket aan te schaffen!* Voor alle tickets geldt er een maximum aantal tickets per dag en tijdsblok, koop dus tijdig jouw ticket. Op = Op! Je hoeft geen tickets uit te printen, onze medewerkers kunnen de tickets ook vanaf jouw telefoon scannen. ♥

*NB: voor de dagticket krijgt u als bezoeker een polsbandje, zodat u binnen kunt blijven tussen de twee tijdsblokken door.

Let op: i.v.m. de huidige maatregelen zijn er uitsluitend online tickets te koop. Bezoek je de beurs samen met anderen? De maximale groepsgrootte is vastgesteld op 4 personen. Indien vanuit de overheid besloten wordt dat aanstaande beurs niet door kan gaan, worden alle huidige tickets geldig gemaakt voor een eerstvolgende editie.

Deze editie kun je jouw parkeerticket aanschaffen bij de medewerker bij het parkeerterrein. Parkeren in de omgeving van De Broodfabriek is tevens gratis!