Op zondag 8 april heeft Yassmin van Yassart een bezoek gebracht aan het Crea Weekend. Zij heeft een blog geschreven n.a.v. haar bezoek. Ben je benieuwd hoe zij haar bezoek aan het Crea Weekend heeft ervaren? Lees dan snel verder.

Op onderzoek tijdens Creaweekend Rijswijk naar de 5 leukste stands

Zoals jullie onderhand wel weten, ben ik gek op beurzen, met name creativiteitsbeurzen. Ik vind het heerlijk om ‘nerdy’ te doen met mede creatieveling en om te kijken hoe de markt nu is verdeeld. Dus toen ik via social media het Creaweekend in Rijswijk tegen kwam, heb ik mijn stoute schoenen aangedaan en gevraagd of ik mocht langskomen om een kijkje te nemen en hier vervolgens een blogje over te schrijven. Gelukkig vonden zij dat ook een hartstikke leuk idee. De rest is geschiedenis.

Het creaweekend wordt gehouden in de Broodfabriek in Rijswijk (ong. 2 uurtjes rijden vanuit het zuiden). Zoals de naam al zegt, is dit vroeger een broodfabriek geweest, wat is omgetoverd tot een multifunctioneel beurs- en evenementencomplex. De binnenkomst hal is knus en sfeervol, in tegenstelling tot veel andere beursgebouwen waar ik ben geweest. Er hing veel versiering aan het plafond, wat me deed denken aan het theater hal (iets waar ik me altijd vrij snel thuis voel), dus dat was al positief. Daarnaast waren hier en daar kleine details zichtbaar over de geschiedenis van dit pand. Ook waren hier diverse eetgelegenheden beschikbaar, zowel gezonde als ongezonde opties waren beschikbaar. Iets wat ik altijd wel kan waarderen, aangezien ik geen ster ben om een vettige hap te weerstaan als er geen alternatieven zijn.

Benieuwd naar het vervolg van deze blog? Lees dan hier verder.

Op onderzoek tijdens Creaweekend Rijswijk naar de 5 leukste stands