Archieven

Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?

Tijdens het Crea Weekend kan je terecht bij de organisatie of bij de garderobe voor gevonden voorwerpen. Mocht het item op dat moment niet gevonden zijn, bel dan tijdens kantooruren…

Is er een (betaalde) garderobe tijdens het Crea Weekend?

Tijdens het Crea Weekend is er een betaalde, bewaakte garderobe aanwezig.  

Kan ik als bezoeker of standhouder geld wisselen tijdens het Crea Weekend?

Het wisselen van geld is niet mogelijk in De Broodfabriek.

Kan ik mijn baby verschonen in De Broodfabriek?

Je mag je baby verschonen op de verschoonkussen(s) in het damestoilet in de kelder van het Horeca Plaza. Of in Bakkerij 2 bij het damestoilet aan de linkerkant van de hal.

Mag ik roken in De Broodfabriek?

De Broodfabriek beschikt over een een groot buitenterras waar u kunt roken. Buiten het terras is het in De Broodfabriek niet toegestaan om te roken.

Is er EHBO aanwezig in De Broodfabriek

De Broodfabriek beschikt over een EHBO-kamer en een EHBO-team die tijdens het beursweekend aanwezig is. Bij noodgevallen ben je dus altijd in goede handen!

Is er een (bewaakte) fietsenstalling bij De Broodfabriek?

Op het parkeerterrein P2 van De Broodfabriek kan je gratis je (brom)fiets of scooter stallen. Het plaatsen van je rijwiel in deze stalling is op eigen risico. De parkeerwachter probeert desondanks natuurlijk wel…

Kan ik pinnen in de Broodfabriek?

Je kunt zowel pinnen als contant geld opnemen in de Broodfabriek. Naast de entree is er een mogelijkheid om contant geld op te nemen bij de geldautomaat. Daarnaast is het mogelijk…

Waar kan ik informatie vragen tijdens het Crea Weekend?

Tijdens het Crea Weekend kun je bij de organisatie terecht voor alle soorten vragen. Daarnaast lopen er verschillen medewerkers van de Broodfabriek rond die eventueel ook je vragen kunnen beantwoorden.

Is het Crea Weekend geschikt voor kinderen?

Op het Crea Weekend zijn er diverse workshops welk zeker geschikt zijn voor kinderen. Ook is er een kinderhoekje waar kinderen keramiek kunnen beschilderen.