Het DIY Café

Afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met de voorbereiding voor het Crea Weekend op 7, 8 & 9 september. Enige tijd geleden zijn wij in contact gekomen met Leonie, zij zit in de laatste jaar van haar studie aan de Haagse Hogeschool. Momenteel  is zij bezig met het opzetten van haar eigen concept voor haar scriptie namelijk; “Het DIY Café”.

Verhaal van Leonie

Het begon allemaal met een hobby en groeide het uit tot ‘a way of life’. Als klein meisje knutselde ik uren achter elkaar: tekenen, knippen, plakken en schilderen. Het maakte eigenlijk niet zoveel uit, zolang ik maar iets kon maken. Na de vele DIY-projecten kwam ik erachter dat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken. En zo is tijdens mijn studie Small Business & Retail Management het concept “Het DIY Café” ontstaan.

Het DIY Café

Het DIY Café is een (online)winkel, een werkplaats, een koffiecorner en bovenal een bron van inspiratie en creativiteit. Op het gebied van Haken & Macramé, Papier & Illustratie en Naaien & Borduren biedt het café verschillende Kant-en-klare DIY-Pakketten aan. Zo kan je direct aan de slag met een project. Met inspirerende workshops wil het  DIY Café iedereen uitnodigen om aan een DIY-project te beginnen. Er schuilt tenslotte in iedereen een maker!

Samen met het Crea Weekend wordt Het DIY Café tot leven gebracht aankomende editie. Wij kijken uit naar 3 dagen barstend vol inspiratie, creativiteit en leuke ontmoetingen. Zien we je dan?

Meer info over Het DIY Café en welke workshops er komen? klik dan nu hier!