Hobbybeurs

Bezoek de volgende editie van de gezelligste hobbybeurs van de regio!

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina.

  1. Hobbybeurs Crea Weekend Rijswijk
  2. Aantal edities
  3. Social media & nieuwsbrief
  4. Bereikbaarheid auto/OV
  5. Koop tickets met korting

Hobybeurs Crea Weekend Rijswijk

Het Crea Weekend in Rijswijk is een échte hobbybeurs. Hier kunnen liefhebbers van creatieve hobby’s hun lol op, want de gehele beursvloer is gevuld met een diversiteit aan creatieve standhouders!

Het woord hobbybeurs is een samenvoegingen van hobby en beurs. Volgens het woordenboek van Dale betekent het woord hobby: een ontspannende bezigheid voor in de vrije tijd. Dit is precies hetgeen wat samenkomt bij het Crea Weekend in Rijswijk. Zo staan er op de hobbybeurs allerlei verschillende creatieve hobbykramen. Dit verschilt van houtbranden tot kaarten maken en van handlettering tot stempelen en meer!

Op zoek naar nieuwe materialen voor uw hobby? Wij hebben het! Op deze hobbybeurs kunt u ook allerlei nieuwe creatieve hobby’s ontdekken. Snuffel rond tussen de vele kramen of doe mee aan een van de leuke hobbyworkshops! Ook is de hobbybeurs in Rijswijk de plek om mede-creatievelingen te ontmoeten.

Drie edities per jaar

De creatieve hobbybeurs in Rijswijk wordt drie keer per jaar georganiseerd. Éénmaal in het voorjaar rond april, een keer net na de zomervakantie in september en een keer net voor de kerstperiode in november. Doordat deze hobbybeurs in drie verschillende periodes valt, zijn alle drie edities gekoppeld aan een creatief thema. Zo is de hobbybeurs in april vaak in het thema van de lente, Pasen en veel groen. En het Crea Weekend november is in het thema van de kerstdagen.

Sociale media kanalen

Crea Weekend Rijswijk is tevens lid van verschillende sociale media kanalen. Volg deze kanalen als u op de hoogte wil blijven van alle creatieve gebeurtenissen rondom de hobbybeurs in Rijswijk. Zo kunt u de hobbybeurs volgen op Instagram en op Facebook. Op deze twee kanalen plaatst de hobbybeurs Crea Weekend Rijswijk leuke foto’s van afgelopen evenementen, inspiratie foto’s om nieuwe energie op te doen en winacties.

Nieuwsbrief

Wist u dat wij ook geregeld een nieuwsbrief eruit sturen? U kunt zich abonneren op deze nieuwsbrief, zo kunt u ook altijd via de mail op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen van het Crea Weekend. Ook krijgt u via de nieuwbrief vaak nieuwe weetjes te lezen en kunt u meedoen met verschillende winacties!

Bereikbaarheid hobbybeurs met de auto/OV

De hobbybeurs vindt plaats in de Broodfabriek in Rijswijk. Dit is een locatie welk goed bereikbaar is voor de auto. De snelwegen die in de buurt liggen, zijn onder andere de A4, de A12 en de A13. Tevens zijn (gratis) parkeergelegenheden rondom de locatie de Broodfabriek waar de hobbybeurs gehouden wordt goed geregeld.

De hobbybeurs in Rijswijk is ook erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo ligt het treinstation Rijswijk om de hoek. De looptijd vanaf dit station is 7 minuten naar de Broodfabriek. Ook rijden er meerdere bussen en trams rondom de locatie waar de hobbybeurs gehouden wordt. De tramlijn die stopt is lijn 17, halte Volmerlaan. En de bussen die stoppen op de halte Volmerlaan zijn lijn 30, 50, 51 en 53.

Tickets met korting

Koop gemakkelijk uw ticket(s) voordelig online, want dat is in veel gevallen goedkoper dan aan de kassa!

Tickets met korting kopen