Workshop Junk Journal maken

Journalen is een goede manier om te onthaasten en je gedachten rustiger en op een rijtje te krijgen. Schrijven en creatief bezig zijn met papier werkt heel ontspannend. Het maken van een Junk Journal is een eenvoudige manier om deze twee activiteiten te combineren en creatief zonder performance stress bezig te gaan met journallen.

Het fijne aan Junk Journallen is dat er geen regels zijn en je dus kunt doen wat je wilt. Niets moet en alles mag. Het is daarom ook heel geschikt voor mensen met drempelvrees of beginners op journal gebied.

We gaan een een Junk Journal insert voor een Travelers Notebook maken. De maat mag je zelf bepalen, zodat je hem in je eigen TN kunt doen. De workshop kit bevat alle materialen nodig om de insert te maken en we hebben allerlei extra spulletjes bij ons om de insert te decoreren, mocht je dat willen. We hebben een aantal voorbeelden liggen van Junk journals, gevuld en ongevuld om je op gang te helpen en Monique, auteur van het blog LadyFalconTravelers.com, zal je begeleiden en assisteren.

De workshop kost 5 euro voor de start kit en duurt ca een half uur. Je kunt vrij aanschuiven zodra er plek is.