Activiteitenplein

In het midden van de beurshal is een speciaal ingericht Activiteitenplein aanwezig. Op dit gezellige plein worden diverse demonstraties en workshops aangeboden. Deelnemen kan de gehele dag en is erg leuk en leerzaam.

Knutselruimte AGUINIJ

Een Kralenpen maken, er is keuze uit diverse kleuren pennen en kralen. Kosten per workshop: € 5,- per persoon. Bij iedere gemaakte pen ontvangt de bezoeker ook een extra vulling voor de pen.

Marjon van Rossum

Samen maken we een sprookjes lamp van papier.

Creatief Atelier STOER - Rock Art

Op het activiteitenplein verzorgt Creatief Atelier STOER een workshop Rock Art. Bij deze workshop maak je van een zelfhardende Stone Clay verschillende stenen in diverse maten. Met de zelfgemaakte stenen maak je een 3D voorstelling. Deelnemen aan deze workshop kan de hele dag. Kijk voor meer informatie over Creatief Atelier STOER op www.atelierstoer.nl

Kom doorkijkjes maken met o.a. de Window Set van Hobby Art bij Multihobby

Deze beurs gaan we leuke doorkijkjes maken met o.a. de Window Set van Hobby Art.
Er zijn 6 Make & Takes waaruit gekozen kan worden, die een verrassend 3-D effect  geven.
Gebruik de voorbeelden als inspiratie om vervolgens thuis zelf aan de slag te gaan met het creëren van eigen ontwerpen! Multihobby is dé specialist in o.a. landschap stempels. Schuif je gezellig bij ons aan? En wanneer je tot aankoop overgaat is deze Make & Take helemaal GRATIS!

Kijk voor meer informatie over Multihobby op www.multihobby.nl