Het is bijna zo ver! Op 7, 8 & 9 september vindt er weer een nieuwe editie van het Crea Weekend plaats. Deze keer met Het DIY Café op het centrale plein!

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de plannen voor Het DIY Café tijdens het Crea Weekend. Graag nemen wij jullie mee in het creatieve proces en geven wij een sneak peak van al het leuks dat komen gaat!

DIY Pakketten

Het DIY Café biedt tijdens het CreaWeekend verschillende DIY Pakketten aan zodat jij direct aan het project kan beginnen. Er zijn pakketten verkrijgbaar op het gebied van: Haken & Macramé, Papier & Illustratie en Naaien & Borduren. Leuk voor jezelf of als cadeautje.

* Limited edition: Voor het Crea Weekend heeft Het DIY Café een speciaal ‘geheim pakketje’ ontwikkeld.

 

DIY Workshops

Het DIY Café gelooft dat creatief bezig zijn vooral leuk moet zijn! Experimenteren met nieuwe technieken en materialen staat centraal bij Het DIY Café. Tijdens het Crea Weekend vinden er daarom verschillende workshops plaats met diverse DIY Thema’s. Kijk voor meer informatie over de workshops op: https://www.creaweekend.nl/programma/het-diy-cafe-workshops/

 

DIY Photo booth

“Think colorfully & capture the good times”

Leg je bezoek aan Het DIY Café tijdens het Crea Weekend vast in de Instagram Photobooth! Je legt hiermee niet alleen een leuk moment vast, maar je kunt er ook een winactie mee winnen! Elke dag zijn er 2 winnaars. Hou onze kanalen in de gaten voor meer informatie.

 

   DIY Feedback

Jouw mening is goud waard! Het DIY Café denkt samen met makers na over verbeteringen van het concept. Heb jij ideeën, tips of opmerkingen om Het DIY Café te verbeteren? Laat dan een berichtje achter op de ideeën Wall van Het DIY Café.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg Het DIY Café op Facebook & Instagram!