Deze editie van het Crea Weekend (5, 6 & 7 april 2019) is er weer een plein op het midden van de beurs ingericht met een thema! Deze editie is dit Groen. Volg op dit Groen Plein diverse leuke voorjaarsworkshops of bekijk de demonstratie.

Op het midden van de beurs is er elke editie een themaplein, vorige editie was dit het KeraCoat Creatie Plein en hiervoor het DIY Café. Deze voorjaarseditie staat het plein in het thema van groen! Verder is op de beurs ook het thema voorjaar doorgezet, zo kan je je stem uitbrengen bij de vogelhuisjeswedstrijd. Bekijk de prachtige vogelhuisjes en stem op jouw favoriet.

Volg op het groen plein verschillende workshops. Let wel op! Voor sommige workshops is het handig je vooraf in te schrijven. Volg een workshop bij diverse standhouders: Feestje bij Eef, Atelier Klaas en Tineke, Bloemenhuis Vita-Nova of bekijk hoe je een Fairy Garden bouwt bij Een Kleine Wereld.

Wat doe jij liever? Maak je liever een bloementaartje, ga je voor een vogelnestje of voorjaarshart of ga je toch liever bloemschikken? Neem je creaties weer mee naar huis en zie de lente naar binnen komen.

Lees hier meer over het Groen Plein. Alvast veel plezier!