Op het Groen Plein kunt u workshops volgen waar u ‘groene’ vingers van krijgt! Haal het groen in huis met de creaties die gemaakt kunnen worden op dit plein. Lees hier welke workshops er worden aangeboden.


EcolifeTube – Mini Ecosysteem

Het is helemaal van nu, mensen halen veel groene planten in huis voor hun Urban Jungle. Een gesloten ecosysteem past daar helemaal bij. Heb jij altijd al willen leren hoe je zo’n Mini Ecosysteem maakt, kom dan langs in onze stand en maak je eigen exemplaar met de mix van plantjes die jij wilt. We gebruiken een mooie mix van tropische plantjes, varens en mossen. In verschillende laagjes bouw je je eigen biotoop en tot slot voegen we micro-organismen toe om het geheel bio-actief te maken. Waarom? We leggen het je graag uit in onze workshop op het groenplein!

De twee varianten die worden aangeboden zijn 2,5 Liter en 5 Liter flessen met grote kurk. De kosten zijn €25,00 of €30,00 , een LED-lampje met afstandsbediening is optioneel en kost  € 7,50

meer informatie: www.ecolifetube.nl

 

 


Atelier Klaas en Tineke

Zwevend voorjaar

We gaan eerst een mooie krans opmaken met diverse voorjaars-decoraties, daarna wordt het geheel bevestigt op een houten frame zodat deze krans begint te zweven.
Kosten €14,50. Totale hoogte is ongeveer 40 cm.

Lente etagère

Op een berkenstammetje worden houten schijfjes bevestigd daarna worden deze opgemaakt met o.a. voorjaars bloeiers zoals pistache, blauwe distel, eucalyptus, eitjes , veertjes en nog veel meer.
Kosten €10,00. Totale hoogte is ongeveer 35 cm.

Voorjaars ronding

Materialen die gebruikt worden zijn o.a. mos, touw, pistache, blauwe druifjes, eitjes en nog veel meer
Kosten €12,50. Totale hoogte is ongeveer 50 cm.

Meer informatie: www.atelierklaasentineke.nl


Bloemenn

Informatie over de workshop volgt spoedig.

Meer informatie: instagram.com/nn_bloemenn