Het nieuwe plein op het midden van de beurs is het KeraCoat Creatie-Plein! Komende editie is dit plein centraal te vinden op de beurs. Volg hier workshops die in het thema staan van KeraCoat en maak kennis met deze leuke hobby. Probeer het een keer of leer hoe je er nog beter in wordt!

Wat is het?
KeraCoat is een verharder, lijm en vernis/verf. Het maakt allerlei absorberende materialen zoals textiel, papier etc hard. Het is een poly vinyl acryl, hierdoor heeft het een groot lijmend vermogen. Ook kan (transparante) KeraCoat gebruikt worden als vernis, door pigmenten die worden toegevoegd is het enorm dekkend.
Kortom je kan er enorm veel mee doen!

Het KeraCoat Creatie-plein
Op het plein is genoeg te doen om minimaal een paar uur bezig te zijn. Creëer een sneeuwpoppen schilderij, versier Xmas letters, maak een “roestig vaasje” en creëer een “Wieber”.

De workshops verschillen van tijd, je kan 30 minuten bezig zijn maar ook een uur. Neem hier even een kijkje voor alle informatie, prijzen en tijden.

Schijf je van tevoren in om zeker te zijn van een plekje of schuif aan wanneer er een plekje is om deze hobby ook eens te proberen!

Alvast veel plezier!